Cert este că nu putem jeli ceea ce nu ne permitem să simțim; cu alte cuvinte, pentru a ne încheia copilăria dureroasă, ne mai rămâne să simțim trăirile înghețate ale copilului abandonat din noi. Și să ne reamintim că toate acele lucruri care nu s-au întâmplat – grija, atenția, prețuirea și protecția – pot fi, pentru sufletul copilului, la fel de dureroase precum cele care s-au întâmplat – abuzul, respingerea, indiferența și violența.
Copilul invizibil îi invită pe părinți să descopere metodele esențiale prin care își pot ajuta copiii să crească frumos, punând accent pe înțelegerea de sine a părinților.
– Dr. Daniel J. Siegel
Gáspár György este psiholog clinician și psihoterapeut relațional acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, coordonator al programului de formare în psihoterapia familiei.
Autor al cărților Copilul invizibil, Revoluția iubirii – O altfel de poveste despre atașament și relații, Mindfulness Urban – Exerciții de curaj, compasiune și conectare, #LoveIsFun – iubirea și sexul în același pat și Suflete de sticlă – Traumele celor rătăciți în trecut.
Co-organizator al unor conferințe naționale cu speakeri de talie internațională: Dr. Daniel Siegel, dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt, dr. Esther Perel, dr. Frank Dattilio, dr. Monica McGoldrick.
Colaborări naționale: Salvați Copiii România, Liga Română de Sănătate Mintală, UNATC, Ministerul Sănătății – Centrul Național de Sănătate Mintală. Contributor – republica.ro și al revistei Femeia. Colaborator „A List Magazine – By Andreea Esca“. Realizator emisiuni Radio Europa FM, Psihologia relațiilor și Edițiile Speciale Clubul de Weekend cu Toader Păun.