Te chinuie poftele, suferi de oboseală cronică sau ești dependent de zahăr? Te trezești uneori dimineața fără să te simți 100% în formă?
Cei mai mulţi oameni sunt captivi într-un roller coaster glicemic.
ACEASTĂ CARTE TE VA AJUTA SĂ TE ELIBEREZI
Un ghid de 4 săptămâni care te va ajuta să-ți reduci poftele, să-ți recapeți energia și să te simți minunat.
Jessie Inchauspé este biochimistă, autoare de cărți și fondatoarea mișcării Glucose Goddess (cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram). Odată cu prima ei carte, Revoluţia glucozei, bestseller internațional nr. 1, a început să-i învețe pe oameni despre importanța glicemiei și să le dea ponturi care să-i ajute s-o țină sub control.
În Metoda Glucose Goddess, ea ne oferă un ghid step-by-step de patru săptămâni care ne va ajuta să aplicăm câteva strategii simple, dar demonstrate științific pentru a ne stabiliza glicemia. La acesta se adaugă 100+ rețete delicioase, pagini de lucru interactive și sfaturi de la comunitatea Glucose Goddess despre cum să ne menținem pe linia de plutire.
Această metodă a fost folosită de mii de persoane pentru a-și normaliza nivelul glicemiei, iar rezultatele sunt uimitoare. Și tu poți să ai energie nelimitată, să-ți controlezi poftele, să ai o piele curată, să-ți încetinești procesul de îmbătrânire, să reduci inflamațiile din organism, să ajungi la un echilibru hormonal, să-ți îmbunătățești dispoziția și să dormi mai bine decât ai făcut-o vreodată. Îți vei crea obiceiuri noi și sănătoase pentru toată viața. Cea mai bună parte? Nu vei calcula caloriile și vei mânca tot ce-ți place.
Jessie Inchauspé și-a asumat misiunea de a vorbi despre știința de ultimă oră prin sfaturi ușor de înțeles, care să-i ajute pe oameni să aibă o sănătate fizică și psihică mai bună. Pentru acest lucru a creat contul de Instagram @glucosegoddess despre obiceiurile alimentare sănătoase, urmărit de peste un milion de persoane. Are o diplomă de licență în matematică de la King's College, Londra, și una de master în biochimie de la Universitatea Georgetown. Munca desfășurată într-un startup din Silicon Valley, al cărui domeniu de activitate era analiza genetică, a făcut-o să-și dea seama că obiceiurile alimentare sunt mai importante decât moștenirea genetică, din punctul de vedere al stării bune de sănătate. Revoluția glucozei este prima ei carte.