O carte care analizează influența atotcuprinzătoare a tăcerii și felul în care putem să o destructurăm pentru a ne regăsi vocea atât acasă , cât și la locul de muncă
Faptul că ai un loc la masa discuțiilor nu înseamnă că opinia ta chiar este binevenită. Faptul că știi că este ceva în neregulă nu înseamnă că îți va fi ușor să vorbești despre asta. De fapt, există motive puternice care îi determină pe mulți dintre noi să păstreze tăcerea. De ce să vorbești dacă știi că spusele tale nu vor fi bine primite și că, în realitate, mai mult ar înrăutăți lucrurile?
În Renunțarea la tăcere, Hering explorează modul în care am învățat să tăcem, în care am obținut avantaje de pe urma tăcerii și am redus la tăcere alte persoane – și arată că am putea opta pentru o altă cale. Oferind exemple din viața reală, autoarea ne învață cum să recunoaștem și să renunțăm la șabloanele pe care le respectăm inconștient, astfel încât să putem face alegeri mai potrivite în privința felului în care dorim să ne manifestăm. Numai renunțând la tăcere putem să ne eliberăm pe deplin talentele, să ne exprimăm opiniile și să trăim plenar, ajutându-i și pe alții să facă la fel.
Elaine Lin Hering este facilitator, speaker și scriitor. Ea lucrează atât cu organizații, cât și cu persoane fizice, ajutându-le să-și dezvolte abilitățile de comunicare, colaborare și gestionare a conflictelor. În cariera sa, Elaine a lucrat pe șase continente, cu o gamă largă de corporații, instituții guvernamentale și nonprofit. Ea a instruit profesioniști din domeniul sănătății mintale, oficialități, comunități religioase și lideri ai unor companii precum American Express, Capital One, Google, Nike, Novartis, Shell, Pixar și Crucea Roșie. Elaine a fost managing partner la Triad Consulting Group și conferențiar la Harvard Law School, fiind specializată în soluționarea litigiilor, mediere și negociere.