Produse
Produse
    • Total lei Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă

      Cărți recomandate de Cristina Tunegaru

      Cristina Tunegaru este profesoară de limba română și dirigintă la clasa a V-a.
      De la ea, avem cu toții de învățat.
      Momentan pregătește un doctorat despre inechitățile din sistemul de educație și despre legătura dintre mediul familial și rezultatele școlare. A publicat o serie de articole pe platforma Contributors, în care a scris despre schimbările necesare pe care le dorește pentru sistemul nostru educațional și despre piedicile care stau în calea acestor schimbări. Despre homeschooling, educația sexuală în școli, teama care ia forme tot mai îngrijorătoare în relația profesor-elev și despre evaluarea profesorilor. A avut curajul de a numi lucrurile în lumina în care sunt cu adevărat, devenind tot mai vocală în media și socialmedia, poziționându-se ca un observator obiectiv al sistemului de învățământ românesc prin punctarea și asumarea unor subiecte incomode.
      Ea transformă orele de lectură în adevărate călătorii și le dă copiilor aripi pentru a locui orașele de zbor, lumea de mâine.
      Pe carturesti.ro, Cristina Tunegaru va avea o pagină permanentă de recomandări de lectură pentru profesori și nu numai.
      Recomandările Cristinei Tunegaru sunt însoțite de o serie de recenzii.
      #cartediem

      Cărți recomandate de Cristina Tunegaru

      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.