Produse
Produse
    • Total lei Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă

      Raftul BookTok 2023

      Inspirat de comunitatea cititorilor de pe TikTok, reuniți într-un spațiu de dialog virtual pe marginea cărților și autorilor preferați cunoscut sub popularul hashtag #BookTok, raftul #BookTok din librăriile Cărturești și de pe carturesti.md își propune să aducă împreună – și în librării – comunitatea virtuală de cititori care împărtășesc aceeași pasiune pentru literatură.

      Prima ediție a raftului, curatoriată de Ruxandra Gîdei de la 4fără15, una dintre cele mai îndrăgite creatoare de conținut cu și despre cărți din România, adună câteva dintre cărțile care i-au întărit sau redefinit Ruxandrei iubirea pentru literatură, în diferite puncte ale vieții sale. Găsiți pe raft o selecție alcătuită din repere și viitori clasici din literatura română contemporană, bijuterii literare din spații geografice diverse, poezie jucăușă, dar și volume care abordează probleme sociale relevante azi, eseuri scrise de femei puternice, povești uimitoare, cu o doză de magie ori ciudățenie stilistică, însă mereu ancorate în real și în politic.

      „BookTok a fost până acum spațiul perfect în care să dau mai departe iubirea pentru literatură”, spune Ruxandra, iar raftul #BookTok este menit să apropie cititorii de toate vârstele de acele cărți care au potențialul de a le schimba cu totul felul în care privesc lumea, dar și de cititorii cu care împărtășesc aceeași pasiune.

      Raftul BookTok 2023

      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.