Produse
Produse
    • Total lei Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă

      Raftul de Arhitectură Eruditio

      Conferinţele Eruditio a lansat o competiţie cu premii de 5000 de euro şi a oferit arhitecturii o locaţie ultra-centrală, prin Raftul de Arhitectură, găzduit de librăriile Cărtureşti

      Conferinţele Eruditio a lansat concursul naţional “Premiile Eruditio pentru arhitectură” adresat atât jurnaliştilor cât şi freelancerilor, arhitecţilor şi studenţilor la arhitectură, bloggerilor, pasionaţilor de arhitectură care publică materiale scrise şi audio-video în spaţiul public. Premiile totalizează 5.000 de euro.

      Raftul de Arhitectură “Conferinţele Eruditio” propune celor interesaţi să participe la concurs, şi nu numai, o documentaţie valoroasă în domeniu.

      carturești.ro și librăriile Cărtureşti găzduiesc Raftul de Arhitectură, o selecţie de cărţi valoroase de profil.

      Introducerea arhitecturii între subiectele ce ţin de cultura generală este un serviciu pe care ni-l facem nouă înşine. Nu doar pentru că ne vom cunoaşte mai bine rădăcinile - istoria şi valorile epocilor trecute, dar şi pentru că vom dori să ne implicăm în dezvoltarea ţesutului urban şi a spaţiilor în care trăim, pentru că vom şti să evaluăm mai corect consecinţele actului arhitectural pentru urbe şi pentru fiecare dintre noi. Citind astăzi despre arhitectură avem şansa să ne influenţăm calitatea vieţii de mâine.

      Detalii şi regulament pe https://www.conferinteleeruditio.ro, inspiraţie, pe Raftul de Arhitectură.

      Raftul de Arhitectură Eruditio

      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.