Produse
Produse
  • Total lei Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Raftul UrbanEye Film Festival

   Anul acesta cea de-a șasea ediție UrbanEye Film Festival se desfășoară între 6 și 10 noiembrie la Cinema Elvire Popesco și ArCub, cu sprijinul Expo Arte. În prim plan sunt filme și evenimente care aduc în discuție relația dintre oraș și natură. Cum influențează natura mediul construit? Cum transformă oamenii natura și peisajul? Cum trăiesc oamenii în condiții extreme și cum aducem natura în mediile urbane? Sunt câteva din întrebările ridicate prin filmele documentare și evenimentele conexe din cadrul festivalului.
   Pentru mai multe detalii vizitați urbaneye.ro și pagina de Facebook UrbanEye Film Festival.
   Pe carturesti.ro îi dedicăm un Raft special Festivalului, în care am adunat o serie de titluri care rezonează cu scopul acestui proiect.

   UrbanEye este un festival dedicat celor interesați de înțelegerea mediul în care trăiesc. Filmele, atent selecționate, chestionează aspecte legate de viața urbană și oferă publicului posibilitatea să descopere sau să aprofundeze noi idei și abordări ale acesteia.

   Raftul UrbanEye Film Festival

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.