Produse
Produse
  • Total lei Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   De 1 iunie vom sărbători cu toții Ziua Copilului, motiv pentru care call center-ul și procesarea comenzilor vor fi închise. Comenzile plasate în perioada 31 mai, ora 16:00 - 1 iunie vor fi procesate și trimise începând cu 2 iunie.

   Cărți recomandate de Domnica Petrovai

   Domnica Petrovai este psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatorul companiei Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu cu o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. Este, de asemenea, și autorul primului curs online pentru cupluri: Pentru noi doi.

   Consultant în cadrul programelor de sănătate mentală a copilului și familiei pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale, Domnica este coordonator și co-autor al Strategiei Naționale de Sănătate Mentală a Copilului și Adolescentului din România.

   Domnica Petrovai este autorea volumului Iubește și fii iubită și a numeroase materiale educaționale pentru profesori și părinți și membru al unor asociații profesionale, naționale și internaționale, care susțin intervențiile psihologice și terapia validată științific.

   Pe carturesti.ro, Domnica va avea o pagină permanentă de recomandări de lectură pentru părinți și profesori. #Cartediem

   Cărți recomandate de Domnica Petrovai

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.