Produse
Produse
    • Total lei Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă

      Cărți recomandate de Eli Bădică

      Eli Bădică și-a încheiat studiile de licență la Facultatea de Litere, Universitatea din București, specializarea Literatură Universală și Comparată, iar pe cele de master la SNSPA, Facultatea de Științe Politice, Antropologie.

      După mai multe slujbe, în mai multe zone, Eli a ales să rămână în mediul editorial, așa că, în prezent, este jurnalist cultural și editor.

      Din 2013, redactor-șef adjunct al unuia dintre cele mai importante site-uri literare românești, Bookaholic.ro. Este redactor la Suplimentul de cultură. A scris sporadic pentru diverse publicații culturale – blogul DLITE al Goethe-Institut București, Revista Arte și Meserii, Dilema Veche, Observator Cultural, Cultura, Infinitezimal ș.a.

      Este vicepreședinte al Asociației Paspartu, unde a fost, până de curând, manager al proiectului Carte peste carte.

      Din iunie 2017, s-a alăturat și echipei de la Editura Nemira, unde a preluat portofoliul de autori români. În 2018, în n’autor, colecția de literatură română contemporană pe care o coordonează la Nemira, au fost publicate opt volume.

      Pentru că Eli citește eclectic, în primul rând din pasiune, și urmărește cu atenție, de câțiva ani, literatura pentru copii – atât autohtonă, cât și străină –, pe carturesti.ro va avea o pagină de recomandări de cărți pentru copii și adolescenți.

      Cărți recomandate de Eli Bădică

      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.